Salutacions  a tu que ens vols conèixer, o que ja coneixent-nos vols saber més.

Som un establiment especialitzat en els diferents arts que tenen com a base el fil. Sempre hem apostat per la recuperació de les tradicions manuals que han passat de generació en generació, malgrat que diferents fets culturals, socials i estructurals de la nostra societat, les han fet perillar, som molts que creiem en la seva validesa i pròsper futur.

Per tot això, el nostre comerç està orientat a serveis d’ajuda de material i mitjans per iniciar-se o desenvolupar-se.

De material tenim pel que fa a labors: patchwork, puntes de boixets, punt de creu, mig punt, ganxet, punt de mitja, brodats a mà i màquina, macramé, frivolité, hardanger, brodat amb cintes,… i pel que fa a costura: botons, agulles, imperdibles, cremalleres, cintes, gomes, passamaneries, serrells, puntes, aplicacions, brodats, trenzilles, biaixos, velcros, muscleres, cinturilles,…

De mitjans posem al teu abast la nostra experiència i coneixements per guiar-te en la teva compra, així com material didàctic a partir de llibres, publicacions, tallers monogràfics,  cursos trimestrals amb un professorat altament qualificat. També disposem de pàgina Web, Facebook, Instagram i Twitter.

Però també com a merceria disposem de complements de vestir: samarretes, calces, calçotets, mitjons, mitges, pantis, sostenidors, bufandes, gorres, guants, cinturons,…tot de primeres marques com Selene, Soxland, Pykis, Guasch, Punto Blanco, Abanderado, Princesa, Avet, Condor, Platino, Omsa, Berkshire, Rodfer,…

Tres generacions avalen el nostre establiment. Per això l’any 2000 vàrem ser seleccionats amb el distintiu de Merceria amb accent de qualitat atorgat pel Gremi de Merceria al Detall de Catalunya i ASEMFO (Associació Empresarial de la Merceria i la Fornitura).

També hem estat guardonats el 1998 per la nostra Trajectòria Comercial de 75 anys concedit per L’Associació de Comerciants de Sant Andreu. El 2001 se’ns va declarar Comerç de l’any per l’Ajuntament de Barcelona.

El 2023 celebrarem el nostre CENTENARI, esperem que tots els nostres amics i clients pugueu seguir essent la vostra Merceria de confiança.