Merceria Perelló vesteix els teus peus des de 1923.

      La Montserrat Cura, nascuda al Poble Nou de Barcelona, i en Ramon Perelló, de Tàrrega, varen obrir una merceria a Sant Andreu de Palomar el gener de 1923. Des d’aleshores ja som 4 generacions que hem ofert els nostres productes i serveis al poble. Els seus fills, en Ramon , la Conxita i en Pere en passaren el testimoni a la tercera generació, fills de la Conxita i en Pedro, en Pere, en Ramon i en Xavier. La  quarta generació que puja són en Jordi i en Sergi, fills del Ramon i l’ Elena.

La nostra família, per tal de commemorar-ne el centenari, vol retre homenatge al poble que ens va acollir ja fa un segle.

Per això hem creat en exclusiva aquests mitjons amb dos dels monuments més singulars de Sant Andreu: la Parròquia i la font de la Plaça del Comerç. Els dissenys són d’en Jordi, besnet dels fundadors.

També volem fer memòria dels membres de la família que ja no hi són i han fet possible que el nostre establiment sigui un comerç entranyable per a molts andreuencs.

Gràcies, poble de Sant Andreu de Palomar!

2 parells de mitjons per nº 40-45 negre i gris amb la Parroquia de Sant Andreu de Palomar i la Font de la Plaça del Comerç. Presentats en caixa de cartró per regalar. 12€

2 parells de mitjons per nº 35-40 negre i gris amb la Parroquia de Sant Andreu de Palomar i la Font de la Plaça del Comerç. Presentats en caixa de cartró per regalar. 12€

També hem confeccionat samarrtes en negre amb els mateixos disenys.

SAMARRETA MANIGA CURTA

2 4 6 8 10 12 14

 

XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL

SAMARRETA MÀNIGA LLARGA

XS S M L XL XXL 3XL