Salutacions a tu que ens vols conèixer, o que ja coneixent-nos vols saber més. Nosaltres, com establiment especialitzat en els diferents arts que tenen com base el fil, sempre hem apostat per la recuperació d'aquestes tradicions.

    Antigament aquestes aptituds eren transmeses de generació en generació, i és gràcies a això que encara avui perduren. Malgrat que diferents fets culturals i estructurals de la nostra societat les han fet perillar, som molts els quals creiem en la seva validesa i pròsper futur.

    Per tot això el nostre comerç està orientat a serveis d'ajuda, tant amb el material com amb els mitjans per a iniciar i desenvolupar-se.


    De material tenim per a fer: puntes de boixets, punt de creu, ganxet, brodats a i a màquina, tapisseria, macramé, frivolité, hardanger, brodat amb cintes, patchwork tradicional i sense agulla, quilting, punt iugoslau, … i tot el que guardi relació amb la costura: botons, agulles, cremalleres, cintes, gomes, pasamaneries, serrells, puntes, aplicacions,brodats,trensilles, biaixos, velcros, muscleres, boates, cinturilles, claudàtors, imperdibles,….


    Com a mitjans posem al teu abast: material didàctic a partir de llibres, publicacions, cursos monogràfics,trimestrals o anuals amb un professorat altament qualificat. Fem exposicions de labors, concursos amb premis,… Finalment disposem d'un club de labors per a tots aquells que naveguen per internet. És el canal més ràpid i directe entre el teu i nosaltres.

    Però també com a merceria disposem de tot un sens fi d'articles de punt i complements: mocadors de coll i butxaca, samarretes, calces, calçotets, mitjanes, pantis, mitjons, bufandes, guants, capells, cinturons, necessers,… tot de primeres marques com: Guasch, Gisel, Punto Blanco, Abanderado, Princesa, Avet, Molfort’s, Condor, Pocholo, Platino, Omsa, Berkshire, Dusen, Glory, Marie Claire,...

    Tres generacions d'experiència avalen el nostre establiment, i és per això que l'any 2000 hem estat seleccionats amb el distintiu de Merceria amb accent de qualitat atorgat per ASEMFO (Associació empresarial de la merceria i la fornitura) i pel gremi de Merceria al Detall de Catalunya. El 1998 se'ns va atorgar el guardó per la nostra trajectòria comercial de 75 anys concedit per l'Associació de Comerciants del nostre barri. El 2001 se'ns va declarar Comerç de l'any per l'Ajuntament de Barcelona.

   El 2018 celebrem el nostre 95 aniversari, esperem celebrar molts més i seguir éssent la teva merceria de confiança.

BRODAT   IOGUSLAU

PUNT DE CREU

ETIQUETES IMPRESES

PRODUCTES

BOIXETS

ESQUEMES PUNT DE CREU

ESPECIALITATS

PETIT POINT

BRODATS

GANXET

TAULES CONVERSIÓ MOULINÉ

 

OFERTA MOULINÉ

 

COMUNITAT

VÍNCLES

IMATGES 

NOTÍCIES

REPORTATGES

 

 

INDEX